Planner weekend/avondkracht

Een tranportbedrijf

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij een planner, met een passie voor transport? Ben jij van vrijdagmiddag tot en met maandagmiddag, inclusief avond- en nachtdiensten, beschikbaar? Dan zoeken wij jou voor ongeveer 10 uur per week per week!

Als Avond/nachtplanner ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig afstemmen van beschikbare chauffeurs, trekkers en opleggers op de shift- en tripvereisten van onze gewaardeerde klanten. Samen met je collega's zorg je voor een naadloze coördinatie, waarbij je snel inspeelt op eventuele uitdagingen zoals piekmomenten, projecten, onverwachte incidenten en aanvragen buiten het contract. Je vormt een essentiële schakel tussen het team en de chauffeurs, waardoor we te allen tijde een hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten kunnen garanderen.

Jouw baan

Als Avond/Nachtplanner ben jij tijdens jouw dienst het eerste aanspreekpunt voor je collega-chauffeurs. Of ze nu te maken hebben met planningsproblemen, technische kwesties, of klant gerelateerde uitdagingen, jij staat paraat om hen te ondersteunen en adviseren. Bij schades of incidenten bied je eveneens de benodigde hulp en indien nodig onderhoud je contacten met zowel interne partijen, zoals planners en onze werkplaats, als externe partijen zoals opdrachtgevers en externe werkplaatsen, om eventuele knelpunten snel op te lossen.

Uiteraard zorg je voor een naadloze overdracht aan je collega's in de volgende dienst, zodat de operaties soepel en zonder onderbreking kunnen doorgaan. Tijdens momenten waarop er geen ad-hoc-ondersteuning voor chauffeurs nodig is, houd je je bezig met planningsactiviteiten, stuur je de komende diensten naar de dagchauffeurs en pak je de taken op die je teamgenoten overdag niet hebben kunnen afronden. Dit omvat onder andere het verwerken van wijzigingen in ons plansysteem, het behandelen van verlofaanvragen, het voorbereiden van de planning voor de volgende dag, het werken aan lopende projecten en het verzorgen van een gedegen overdracht aan andere teams.

Rooster:

Je werkt in shifts met meerdere collega's van vrijdagmiddag tot maandagmiddag. Op vrijdag plan jij een overdracht met de weekplanners, daarna ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Op zaterdag en zondag werk je ongeveer 5 uurtjes per dag. Het overige deel van het weekend ben je ''on call''. Hiervoor krijg jij een bruto vergoeding van € 200,- per weekend. Er wordt na de inwerkperiode grotendeels hybride gewerkt, dus de zaterdag en zondag kun je vanaf thuis werken. 

 

Wat neem je mee?

Wat breng jij mee?

  • Je hebt minimaal een MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je werkt graag in het weekend in een avond- en nachtrooster;
  • Je bent zelfstartend en hebt een talent voor probleemoplossing;
  • Je bent een kei in organiseren en je bent gericht op serviceverlening;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent klantgericht en streeft naar kwaliteit met aandacht voor veiligheid.

 

Wat wordt er geboden?

  • Uitdagende positie in een succesvol en groeiend transportbedrijf
  • Professioneel geleid, platte structuur
  • Ruimte voor ondernemerschap
  • Uitzicht op een vast dienstverband

Sollicitatieprocedure

Ben jij op zoek naar deze flexibele job? Dan komen wij graag met je in contact. Je kunt je CV achterlaten via de solliciteerbutton, maar als je extra informatie wil kun je ons altijd bellen op 010-7200867. 

Uren 10 uur
Salaris € 15,- - € 17,- per uur + weekendtoeslag
Regio Papendrecht

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.