Financieel administratief medewerker

Een vastgoedorganisatie in Rotterdam

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als Financieel Administratief Medewerker heb je een ondersteunende rol op onze Finance afdeling.

Samen met de Finance Manager, de teamleider en je andere collega's van de afdeling (8 in totaal) houd jij je bezig met de financiële- en projectadministratie.

Jouw rol binnen het team ligt met name op het gebied van Finance. Je hebt een afwisselend takenpakket en houdt je bezig met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van crediteuren-, debiteuren- en projectadministratie. Naast de administratieve verwerking ben je ook goed in het uitzoeken en analyseren van projectgerelateerde mutaties. Je bent scherp in het signaleren van afwijkingen en het oplossen er van.  Je rapporteert aan de teamleider Finance. Uiteraard heb je dagelijks contact met diverse partijen, zoals collega’s op kantoor en op projecten en met partners en leveranciers.

Daarnaast zijn we op de afdeling F&C volop bezig met diverse optimaliseringsprojecten, momenteel vooral gericht op het verder optimaliseren en digitaliseren van onze processen. Zo zijn we nu bezig met het verbeteren van uiteenlopende rapportages, materieelbeheer en uren staan bijvoorbeeld op de agenda. Ook bij deze projecten kunnen we jouw kennis en ervaring goed gebruiken.

Wat neem je mee?

Voor deze vacature zoeken wij een teamspeler met brede financiële kennis, bij voorkeur in de bouw en/of onderhoudsbranche. Je bent enthousiast, accuraat, servicegericht en laat je niet snel uit het veld slaan. Je staat open voor ontwikkelingen, zowel binnen de organisatie als bij jezelf en gaat een uitdaging op je vakgebied niet uit de weg!

 

Verder vragen wij 

  • MBO+ niveau, opleidingsrichting economisch/financieel
  • Eventueel aangevuld met relevante opleidingen, bv. MBA
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de financiële administratie

Wat wordt er geboden?

  • Een afwisselend takenpakket in een dynamische werkomgeving
  • Een zelfstandige rol in een organisatie waar we aandacht voor elkaar hebben
  • Veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching, aanvullende opleidingen, learning-on-the-job, graag zoeken we samen met jou uit hoe we dit verder vorm gaan geven.
  • Er wordt hard gewerkt, maar er is absoluut ruimte voor ontspanning. Zo sporten wij op donderdag na werktijd met elkaar (bootcamp) en is er een gezellige borrel op vrijdag. 
  • Sfeer en collegialiteit vinden wij erg belangrijk!
  • Uiteraard bieden wij hierbij een prima beloning en uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Wil jij ook bij deze leuke opdrachtgever werken? Dat begrijpen wij! Stuur snel je CV zodat wij contact met je kunnen opnemen!

Uren 24 - 40 uur
Regio Rotterdam

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.