Orderpicker Diepvries

Jij komt te werken bij een van oorsprong een familiebedrijf die staat voor persoonlijkheid. De mooiste Aziatische producten worden geïmporteerd, opgeslagen en op maat naar de klant gebracht.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ter uitbreiding van ons team, zoeken wij versterking in de vorm van enthousiaste orderpicker diepvries. In jouw functie draag jij zorg voor de afhandeling van verschillende logistieke processen. Als orderpicker diepvries ben je een zeer belangrijke schakel in het totale bedrijfsproces. Samen met onze diepvriesmanager controleer je orders, signaleer je eventuele afwijkingen en los je problemen direct op. Inkomende - en uitgaande goederenstromen worden door jullie gemanaged.

Je bent dagelijks bezig met o.a. laden en lossen, orderpicking en voorraadbeheer. Kou doet je niks en je wordt er ook nog eens vorstelijk voor beloond. Je houdt van ordelijk en gestructureerd werken, zodat de diepvries er iedere dag tip top uitziet. Op die manier draag jij je steentje bij aan de tevredenheid van onze klanten.

Wat neem je mee?

Voor de functie van orderpicker diepvries is het van belang dat je beschikt over:
- Minimaal een VMBO/MBO+ werk- en denkniveau;
- Relevante opleiding en/of ervaring;
- Fulltime beschikbaar.

Wat wordt er geboden?

Een goed salaris en vriestoeslag voor werken in de vriezer, 26 vakantiedagen en 8% vakantiegeld, pensioenopbouw; dagdienst; overuren uitbetaald; je kunt per direct aan de slag; met uitzicht op een vast contract; Werkschoenen en kleding; leuke en gezellige collega's en een goede werksfeer; reiskostenvergoeding, goede parkeergelegenheid en daarnaast ook goed bereikbaar met het OV.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.