Junior Operations Officer EU (Vegoils)

Een internationale organisatie in het centrum van Rotterdam.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In deze veelzijdige rol waarin je moet multitasken, ben jij de persoon die de logistieke processen voor de afdeling Plantaardige Oliën plant, communiceert en administreert.
Functie-omschrijving:
Naast de logistieke planning en uitvoering van Plantaardige Oliën, behandel je ter plaatse vragen en vraagstukken met betrekking tot logistieke processen. Dit doe je voornamelijk voor de regio West-Europa (het grootste volume gaat door Rotterdam) en modaliteiten omvatten binnenschepen, coasters en schepen. Dit zijn administratief intensieve processen. Daarom is een zorgvuldige administratie een belangrijk onderdeel van je functie. De informatie moet ingevoerd worden in het ERP-systeem op een accurate en efficiënte manier. Daarnaast zijn communicatie met externe (zoals klanten en logistiek partners) en interne klanten van cruciaal belang. Tot slot is het tijdig presenteren van voorbereiden van documentatie (zoals B/L's) en facturering de sleutel tot het succesvol invullen van jouw rol.

Wat neem je mee?

Voor deze functie hebben we kandidaten nodig met ervaring in de branche of kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging binnen Logistiek / Trade Execution. De ideale kandidaat moet ook een HBO diploma in Logistiek Management hebben of een vergelijkbare opleiding.
- Ervaring is niet vereist, eerdere ervaring door een traineeship of stage in het werkveld is een pré.
- Goede communicatie vaardigheden en een goed gevoel voor diverse culturen
- Accuraat, sterk in plannen en administratief goed onderlegd
- Een proactieve teamplayer
- Graag inzicht wil krijgen in de werking van een complex commodity-bedrijf
- Een vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
- Basiskennis van de Duitse en/of Poolse taal is een pré.

Wat wordt er geboden?

Onze opdrachtgever is een dynamische en uitdagende organisatie met volop ontwikkelingsmogelijkheden voor jouw vaardigheden en carrière. We zijn gevestigd in meer dan 35 landen en hebben wereldwijd meer dan 17.500 mensen in dienst. Je komt te werken in een informeel en internationaal georiënteerd team en bent onderdeel van een organisatie die ruimte biedt voor persoonlijke groei. Verder bieden wij: - Een marktconform salaris en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden - Een kans om jezelf te bewijzen en je carrière vooruit te helpen evenals diverse trainingsmogelijkheden - Werken op een mooie locatie in het bruisende hart van Rotterdam, vlakbij station Blaak

Sollicitatieprocedure

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Bel of mail ons dan en we plannen graag een afspraak in! Een referentiecheck en integriteitsscreening door een derde partij maken deel uit van de sollicitatieprocedure.

Uren 40.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.