Administratief medewerker

Onze opdrachtgever is een topspeler in de wereld van het reviseren en leveren van regelkleppen, veiligheden, tankveiligheden en appendages. Ze zijn toonaangevend in de branche en blijven continu investeren om toonaangevend te blijven. Dat heeft vooral met de mensen te maken, die het verschil maken, in welke functie dan ook. Als familiebedrijf hebben ze een prettige laagdrempelige cultuur die maakt dat er naar je geluisterd wordt en je helemaal jezelf kunt zijn. Samen met jou maken ze een groeiplan, waarin ze handen en voeten geven aan jouw ambities, talenten en dromen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In deze veelzijdige functie van ondersteuner voor de afdeling Werkvoorbereiding werk je nauw samen met de Projectleiders en Werkvoorbereiders. Je ondersteunt hen waar nodig vooral met betrekking tot de administratieve zaken, zoals het invoeren van gegevens in het ERP-systeem, samenstellen van de werkplaatsmappen, het maken van kostenspecificaties, het bijhouden van de mailboxen en het verwerken van de mails. Daarnaast onderhoud je telefonische contacten met onder andere de leveranciers.

Wat neem je mee?

Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en ervaring in een administratief ondersteunende functie bij voorkeur in de techniek (geen pré). Je komt het best tot je recht in een hectische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je bent dienstverlenend, communicatie vaardig en weet in hectische situaties de juiste prioriteiten te stellen.

Wat wordt er geboden?

Wij bieden een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is. Fulltime (40) uur heeft de voorkeur maar 32 uur is ook een optie. Het salaris is afhankelijk van je ervaringsjaren, maar zal maximaal € 3.000,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek bedragen.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je graag werken in een tecnhische omgeving? Dan maken wij graag kennis met jou! Bel (010-7200867) of mail (rotterdam@uboss.nl) ons voor meer informatie.

Uren 40.00
Regio MAASDIJK

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.