HR Adviseur

Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van vastgoed, gevestigd in Rotterdam.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In deze nieuw in te vullen rol van Junior HR Adviseur bestaan je werkzaamheden voor 50% uit recruitment. Denk hierbij aan het opstellen en plaatsen van vacatures, het uitnodigen van kandidaten en voeren van sollicitatiegesprekken. De andere helft van de tijd ondersteun je de HR Manager en HR Medewerker op het gebied van ziekteverzuimbegeleiding, het beantwoorden van telefoon en e-mails en het bieden van ondersteuning bij diverse projecten. Denk hierbij aan de overgang naar een nieuw Personeelfsinformatiesysteem. Genoeg te doen dus!

Wat neem je mee?

Voor deze rol zoeken wij iemand met een afgeronde HBO-opleiding richting HRM. Ervaring mag, maar ook starters worden uitgenodigd om te reageren. Je bent op korte termijn beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week.

Wat wordt er geboden?

In deze brede rol maakt je deel uit van een gezellig team HR professionals. Je krijgt hier de kans om je het vak van HR Adviseur eigen te maken en je hierin verder te ontwikkelen. Het salaris is afhankelijk van je ervaring. Voor een starter ligt dat rond de € 2.500,- bruto per maand o.b.v. fulltime, voor iemand met enige ervaring kan dat wat hoger liggen.

Sollicitatieprocedure

Heb jij je HBO-opleiding richting HRM net afgerond of heb je al enige ervaring en ben je toe aan een volgende stap? Neem dan contact met ons om het profiel door te nemen. We vertellen je graag meer over de organisatie en de inhoud van de functie! Bel (010-7200487) of mail (rotterdam@uboss.nl) ons.

Uren 40.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.