Marketing & Communicatie manager FT

Wat begon als kleine onderneming in een antikraak kantoor heeft zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een professioneel bedrijf met een leidende positie in de markt. In de nichemarkt ‘busvervoer naar grootschalige muziekevenement in Nederland’ is onze opdrachtgever de grootste speler en daar zijn zij trots op!

Solliciteer

Wie zoeken we?

Onze opdrachtgever zoekt een medior op het gebied van marketing & communicatie die zich in eerste instantie bezighoudt met het strategisch optimaliseren en ontwikkelen van de communicatie en vervolgens de marketingactiviteiten gaat versnellen en hiervoor een eigen team gaat opbouwen.

Wij zoeken iemand die zich eerst op hoofdlijnen bezig houdt met communicatieprojecten, maar net zo makkelijk in kan zoomen op de details. Je denkt stappen van begin tot eind makkelijk uit en kan dit visueel (flowchart) maken voor je collega’s. Je kunt goed overzicht houden in de lopende projecten en prioriteiten stellen. Ondanks je gestructureerde manier van werken is er ook altijd ruimte om snel te schakelen indien er zich knelpunten voordoen.

Je werkt in een hecht team met korte lijnen waardoor je als communicatie manager direct betrokken bent bij alles wat er gebeurd. Je hebt een belangrijke rol en we zoeken iemand die strategisch is, sociaal, assertief en ervaring heeft in leidinggeven.
Als communicatie manager val je onder de afdeling Marketing & Communicatie. Het is een leidinggevende en strategische rol gericht op het optimaliseren van de interne communicatie, versoepelen van de interne informatieoverdracht en verbeteren van de B2C en B2B communicatie.

Dit doe je niet alleen, maar met een team. Echter, dit team dient opgezet te worden en dit mag jij helemaal zelf vormgeven! Jouw focus binnen deze functie is dynamisch. We onderscheiden dit in drie fases:
Fase 1 - Optimaliseren en stroomlijnen
In het kort is jouw rol in deze fase: signaleren, intern bespreken, project aanmaken, uitvoeren en taken uitzetten. Het kunnen stellen van prioriteiten en projectmatig werken is hierin essentieel.

Fase 2 - Team opbouwen
Door bezig te zijn met de huidige knelpunten is het ook duidelijk geworden wat onze opdrachtgever nodig heeft op de lange termijn. Wat en vooral wie! Naar aanleiding van de lange termijn doelen bepaal je welke functies er vrij komen binnen de Marketing & Communicatie afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het hele wervingsproces van jouw toekomstige team. Je werkt de teamleden in en zorgt ervoor dat de dagelijkse operationele taken van jou worden overgenomen.

Fase 3 - Aansturen en strategie
Wanneer jouw team zelfstandig verder kan werken komt er ruimte vrij voor de meer strategische kant van deze functie. Je wordt als specialist betrokken bij verschillende afdelingen die een communicatievraagstuk hebben. Denk hierbij aan het verbeteren van interne processen, onboarding, sales, ontwikkelingen in de markt, customer journey, (re)branding, website en social media content.

Wat neem je mee?

Voor deze mooie, nieuwe, rol zijn wij op zoek naar een ervaren kandidaat die voldoet aan onderstaande eisen:
· Minimaal afgeronde HBO of WO opleiding
· 32 - 40 uur per week beschikbaar
· Minimaal 3 - 5 jaar ervaring in een marketing & communicatie functie
· Wonend in Rotterdam (of omgeving)
· Aantoonbare ervaring in het schrijven
· Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
· Representatief en zelfsturend
· Maakt afspraken waar

Wat wordt er geboden?

· Marktconform salaris · Een leerzame werkomgeving · Een uitdagende functie · Kantoor in de leukste buurt van Rotterdam · Bonusregeling (tot 7,5% van het jaarsalaris) · Laptop van de zaak

Sollicitatieprocedure

Moeten wij stoppen met zoeken omdat we je hebben gevonden? Is dit jouw droombaan? Wij zien jouw CV en motivatie dan graag in onze mailbox en nemen zo snel mogelijk contact met je op: rotterdam@u-bossuitzendbureau.nl Heb je vragen? Wij zijn bereikbaar op 010-7200867

Uren 0.00
Regio ROTTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.