Hoofdmonteur verwarming

Bij de opdrachtgever creëren zij slimme en duurzame oplossingen om klanten in de voedingsmiddelen, sierplanten en gewassen voor de cosmetische en farmaceutische industrie overal ter wereld te helpen innoveren. Zij zijn al bijna 100 jaar aanwezig in de land- en tuinbouwsector als kassenbouwer en 40 jaar als leverancier van technische systemen. Inmiddels leveren zij aan meer dan 40 landen, hebben we vestigingen in zes landen, ruim 230 collega’s en beschikken over alle benodigde expertises voor het leveren van complete turnkey faciliteiten, maar ook losstaande projecten. Hun uitdaging is het creëren van oplossingen voor de visies van hun klanten. Om zo te helpen de wereld op duurzame en innovatieve wijze te voeden en mooier te maken.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als hoofdmonteur verwarming zorg je voor een juiste plaatsing van de installaties in
de kas in binnen- en buitenland. Je geeft leiding aan een enthousiaste groep monteurs en stuurt deze groep zodanig aan dat alles op rolletjes loopt. Samen met je team zorg je ervoor dat de plaatsing van de installaties soepel verloopt en je de klant met een
tevreden gevoel achterlaat. Jij bent het aanspreekpunt en zorgt ervoor dat de
werkzaamheden juist worden uitgevoerd.
In de functie van hoofd servicemonteur verwarmingstechniek word je ingezet om onder
andere ketelhuisinstallaties te plaatsen, warmtekrachtinstallaties te plaatsen en je bent
in staat om menggroepen te bouwen. Door het analyseren van technische tekeningen weet je hoe de installatie eruitziet en geïnstalleerd moet worden. Deze informatie weet
je op een juiste manier over te brengen op jouw team van monteurs, waardoor de wens van de klant op de juiste manier wordt vervaardigd. Daarnaast voer je ook metingen en testen uit om te kijken of de installaties op de juiste manier werken. En je voert de nodige las- en metaalbewerkingswerkzaamheden uit.

Wat neem je mee?

Wij zoeken een enthousiaste, proactieve collega met een flexibele instelling. Je weet van
aanpakken en bent in staat om aan een groep leiding te geven.
Overige functie-eisen:
- Mbo-opleiding, bij voorkeur in de richting van metaalbewerking
- In staat zelfstandig elektrode te lassen
- Minimaal vijf jaar werkervaring
- Efficiënt en taakgericht
- Ervaring met leidinggeven/aansturen van min. vier man
- Staat open voor tijdelijke projecten in het buitenland
- Communicatief sterk en klantgericht
- Beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal
- In het bezit van VCA VOL
- Rijbewijs B

Wat wordt er geboden?

- Marktconform salaris - Een prettige werksfeer - Kilometer vergoeding - Naast een goed salaris krijg je een extra vergoeding voor de storingsdienst. Je krijgt een bedrijfsbus, laptop en telefoon. Het is mogelijk om opleidingen en cursussen te volgen.

Sollicitatieprocedure

Ben jij de persoon die niet stil kan zitten en graag zijn handen uit de mouwen steekt en spreekt bovenstaande functie je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 0655489088 of mail ons via nautique@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio AALSMEER
Werkervaring 5 jaar

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.