Recruiter

Een middelgroot accountantskantoor.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Wil jij als Recruiter aan de slag? Bij dit middelgrote accountantskantoor maken ze graag kennis met jou! Wat ga je doen? 

Als Recruiter is het belangrijk dat jij in contact staat met jouw doelgroep. Je communiceert (pro) actief met werkzoekenden, latent-werkzoekenden en blijft op de hoogte van ontwikkelingen van een kandidaat. Je bent actief op social media om diverse kandidaten te benaderen en met jouw postieve gesprekken over onze opdrachtgever weet je kandidaten te enthousiasmeren om aan tafel te komen. Gedurende het hele sollicitatieproces blijf jij actief betrokken. Het uiteindelijke doel is goede medewerkers aantrekken voor de organisatie. 

Wat neem je mee?

  • Ervaring in recruitment is gewenst;
  • HBO werk- en denkniveau; 
  • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal, via social media communiceer jij actief en foutloos met je kandidaten. 

 

Wat wordt er geboden?

  • Een leuke fulltime baan (of 32 uur per week) binnen een gezellig en enthousiast team; 
  • Een prachtige werklocatie in Rotterdam, waar jij je kandidaten met flair kunt ontvangen, maar waar jij dus zelf ook mag werken! 
  • Een salaris tot maximaal € 3500,- 

Sollicitatieprocedure

Word jij blij van mensen op de juiste werkplek zetten? Sta jij graag in contact met mensen? Dan is dit jouw kans! Stuur snel je CV via de solliciteerbutton of neem contact op via 010-7200867.

Uren 32 - 40 uur
Salaris maximaal € 3.500,-
Regio Rotterdam

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.