Sales Accountmanager

voor een snel groeiende organisatie in Berkel en Rodenrijs

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als accountmanager ben je bezig om onze klanten optimaal te ondersteunen en nieuwe klanten aan te trekken. Je bent ondernemend, gedreven en je haalt er energie uit om onze klanten te adviseren over de product-oplossingen in ons portfolio. Je adviseert in het assortiment, welke producten en verpakkingen. Je laat het aansluiten bij de visie van de klant en adviseert hier bij. Je kunt je goed inleven in de klanten. Je maakt calculaties voor de offertes en onderhoudt gedurende het traject contact met de klant.

Het bouwen van sterke relaties is iets dat bij je past – het is onderdeel van je DNA – en daarmee ook wat je in je eerdere en huidige banen hebt gedaan. Daarnaast is de markt zich verder aan het ontwikkelen en spreken we dagelijks met nieuwe potentiële klanten die we helpen om de juiste keuzes te maken. Je hebt een sterke klantfocus. Je zet de klant centraal en verliest de kwaliteit niet uit het oog. Dat geldt ook voor de administratieve afhandeling en verwerking van iedere order.  Je bent iemand die altijd gaat voor het beste resultaat en gelooft dat je dit het beste samen met de klant kan behalen. En dat is precies waarom wij graag kennis willen maken

Wij bedienen onze B2B klanten in 56 landen wereldwijd. Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is daarom een vereiste. Je bedient de klanten voornamelijk vanuit ons hoofdkantoor gevestigd te Berkel en Rodenrijs, maar je vindt het ook leuk om klanten te bezoeken in binnen – en buitenland.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit;

 • Nieuwe private label product ontwikkelingen voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Dit zijn trajecten waarvoor je van begin tot eind van levering met de klant betrokken zal zijn.
 • Je onderhoudt bestaande klanten en zal ook bezig zijn met klanten te werven. Je houdt je klantenbestand up to date in ons systeem en onderhoudt de prijzen van je klanten.
 • Je maakt calculaties voor de offertes en onderhoud je orderportefeuille.
 • Je zorgt voor goed opgestelde briefings om je binnengehaalde orders door te communiceren naar je collega’s op de afdelingen Inkoop, Warehouse, Kwaliteit en Studio.
 • Gedurende het project houd je contact met de klant om zorg te dragen voor de uitvoering van het project naar de wensen van de klant, en je ziet toe op dat de levertijden behaald worden.
 • Je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling van je projecten.
 • Je bent een volwaardig gesprekspartner en kunt schakelen op strategisch niveau.

Wat neem je mee?

Wat vragen wij van jou?

 • HBO werk- en denkniveau, je bent starter of hebt een paar jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt affiniteit met onze producten.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift. Kennis van de Italiaanse, Spaanse en/of Duitse taal is een pré.
 • Je kunt uitstekend projecten plannen, beheren en monitoren.
 • Uitstekende beheersing van MS Office (Word en Excel) en databaseverwerking (Exact online).
 • Je bent bereidt tot reizen naar het buitenland om aanwezig te zijn op de enkele vakbeurzen en het bedrijf te vertegenwoordigen.
 • Je bent marktgericht, commercieel ingesteld en nauwkeurig. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, een empathisch vermogen en overtuigingskracht.
 • Je kunt zelfstandig werken, hebt geen 9-5 mentaliteit en bent ondernemend en creatief.

Wat wordt er geboden?

Wat bieden wij?
Een functie voor 40 uur in de week met werktijden tussen 8.00 uur - 19.00 uur. We bieden de ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontplooiing. Tot slot werken wij met een jong, professioneel team in een prachtig ruim, licht en modern pand op een centrale locatie. En goed bereikbaar met openbaar vervoer (12 minuten van CS Rotterdam).
Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd /  Onbepaalde tijd
Vakantiegeld 8%

Sollicitatieprocedure

Heb jij ervaring in de Sales en ben je toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over deze leuke functie!

Uren 40
Regio Berkel en Rodenrijs

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.