Machinaal tremmer

Onze klant is opgericht in maart 1997 en kan bogen op een jarenlange ervaring op het gebied van overslag in het Amsterdamse/IJmondgebied met een eigen drijfkraan. Jaarlijks slaat het bedrijf ongeveer 1 miljoen mt over in de droge bulk sector.

Solliciteer

Wie zoeken we?

In de functie als bobcatrijder werk je op een buitenlocatie. Je werkt in een schip waarbij een agrarische product bij elkaar geschoven moeten worden. Jij als bobcatrijder zorgt er constant voor dat dit product bij elkaar geschoven wordt en de kraanmachinist op de kade dit kan verplaatsen. Hierbij dien je ook wel eens de schep of de veeg te pakken om het op te schepen of het bij elkaar te vangen. Je bent werkzaam met drijvende kranen (draad kraan).

Het in de goede staat houden van het matriaal. En op een verantwoordelijke manier omgaan met collega's, klanten, schippers en andere mensen die bij het werk betrokken zijn.

Wat neem je mee?

- In bezit van rijbewijs B en eigen vervoer is een must!
- Ervaring in bulk overslag en scheepvaart
- Ervaring met grondverzetmachines
- Werken in ploegendiensten en soms in het weekend
- Enig technisch inzicht is een pré

Wat wordt er geboden?

- Marktconform salaris - Leuke collega’s die je graag willen leren over het werk aan boord - Je kan werken in twee ploegendiensten: 07.00 - 15.00 uur of van 15.00 - 23.00 uur - Ploegentoeslag en passende overwerk vergoeding - Kilometer vergoeding

Sollicitatieprocedure

Ben jij de persoon die niet stil kan zitten en graag zijn handen uit de mouwen steekt en spreekt bovenstaande functie je aan en ben je ook nog eens bereidt om een interne opleiding te volgen tot Kraanmachinist? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 0655489088 of mail ons via nautique@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio IJMUIDEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.