Financieel medewerker Lekkerkerk

Onze opdrachtgever is een productie- en handelsbedrijf voor de dier- en humane voeding. Zij hebben een divers klantenbestand in binnen- en buitenland en hebben kantoren in Nederland, China en Sri Lanka. De organisatie is volop in beweging en heeft wereldwijd ca. 35 medewerkers.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Wat houdt de functie in?

In deze functie heb je een ondersteunende taak bij het voeren van de financiële administratie. Je takenpakket varieert van het invoeren van facturen tot het maken van financiële rapportages. Je beheert samen met je collega’s de mailboxen, waarbij je ervoor zorgt dat de e-mails tijdig worden beantwoord en verwerkt. Als financiële afdeling zijn jullie in staat elkaar te vervangen waar nodig. Bij gebleken geschiktheid kun je doorgroeien naar het zelfstandig voeren van de administratie van een van de bv’s. We zoeken iemand die in ieder geval 3 dagen per week beschikbaar is. De uren mogen flexibel verdeeld worden over verschillende dagen, waarbij woensdag en vrijdag vaste werkdagen zijn. Daarnaast kan van je gevraagd worden extra te komen werken op de momenten dat een van je collega’s met vakantie is.

Wat neem je mee?

Binnen dit bedrijf verzorgt de financiële afdeling, momenteel bestaande uit twee medewerkers, de gehele administratie van het bedrijf en haar drie zusterbedrijven.

De financiële afdeling is een gezellige en hardwerkende afdeling die graag wil groeien en ontwikkelen. Hier zijn zij al volop mee bezig, maar hebben jou nodig voor die volgende stap! Ben jij iemand die onze opdrachtgever kan uitdagen met vernieuwende ideeën? Neem je graag initiatief en vind je het leuk om mee te denken over de volgende groeistap? Dan zijn we op zoek naar jou! Daarnaast;
- Heb je boekhoudkundige ervaring;
- Werk je zeer zorgvuldig en secuur;
- Ben je positief ingesteld en doet met veel inzet en overtuigingskracht je werk;
- Vind je het fijn om samen te werken in een klein team.

We zijn vooral nieuwsgierig naar jou! Wie ben je als mens? Hoe houd je je staande in een bedrijf dat volop in beweging is? Zie je kansen en verbeteringen en hoe pak je die op?

Wat wordt er geboden?

Wat heeft onze opdrachtgever, naast een fijne werkomgeving nog meer te bieden? - Een marktconform salaris tussen € 2.200,- en € 2.950,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring; - Een reiskostenvergoeding en pensioenregeling; - 26 vakantiedagen - Positieve werksfeer met een eindejaarsborrel, informatieve én informele bijeenkomsten en een jaarlijks terugkerend legendarisch bedrijfsuitje.

Sollicitatieprocedure

Wil jij 2021 goed beginnen en ben je op zoek naar een vaste, nieuwe uitdaging en ben je woonachtig in de nabije omgeving van onze opdrachtgever? Wij stellen jullie graag aan elkaar voor, nadat wij natuurlijk eerst uitgebreid koffie met je hebben gedronken! WIj ontvangen je CV en motivatie graag; rotterdam@u-bossuitzendbureau.nl, bellen mag altijd: 010-7200867

Uren 24.00
Regio LEKKERKERK

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.