Metaalbewerker

Wij zijn gespecialiseerd in het modificeren van afsluiters en het produceren van hoogwaardige componenten voor de farmaceutische industrie. Er worden bij ons diverse metaalbewerkingen uitgevoerd zoals o.a. CNC draaien en frezen, conventioneel draaien en frezen, lassen, zagen en montagewerkzaamheden.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een allround metaalbewerker. Heb jij enige ervaring in de metaal en ben jij bekend met het bedienen van conventionele draai- en freesmachines en/of CNC draaien freesmachines, dan ben jij wellicht de juiste kandidaat. Uiteraard zijn gemotiveerde schoolverlaters ook van harte welkom om te solliciteren. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van RVS producten aan de hand van een technische tekening. Het gaat veelal om enkele stuks tot kleine series. Ook montage- en voorbereidingswerkzaamheden behoren tot jouw taak net als het verrichten van (preventief) onderhoud aan de machines. Je komt te werken in een klein hecht en gezellig team waar samenwerking erg belangrijk is.

Wat neem je mee?

Waar moet jij aan voldoen om de functie van metaalbewerker succesvol uit te voeren?
· Je hebt enige ervaring in de metaal;
· Je bent bekend met het bedienen van conventionele draai- en freesmachines en/of CNC draaien freesmachines
· Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal;
· Je bent woonachtig in de regio Utrecht of bereidt om hiernaartoe te reizen.

Wat wordt er geboden?

Werken binnen een bedrijf met een informele bedrijfscultuur.Een leuke baan voor de langere termijn (met uitzicht op vast) in een interessante technische bedrijfstak. Een passend salaris (CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 0.00
Regio BREUKELEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.