Operationeel medewerker affiniteit IT

Waar kom jij te werken? Je komt te werken bij een snelgroeiende webwinkel die meer dan zes miljoen klanten laat kennismaken met hoe eenvoudig winkelen is bij een webwinkel. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze en steeds verder groeiende assortiment van deze winkel met onder meer entertainment, speelgoed, elektronica, klus-, luxe- en babyartikelen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij analytisch, nuchter en innovatief? Heb jij affiniteit met IT en zie jij het als een uitdaging om met veel verschillende systemen te werken? Dan ga jij per direct aan de slag als operationeel medewerker met affiniteit IT!

Hoe start je dag? Je vormt, samen met 4 collega’s, het team dat contentplatformissues analyseert, diagnosticeert en oplost - vaak naar aanleiding van concrete vragen. Waarom verschijnt content niet meteen op de site? Waarom wel op mobiel, maar niet op het ‘grote scherm’? Of andersom?

Je duikt onder de motorkap van het contentplatform, identificeert de boosdoeners en zet alles op alles om de motor snel weer te laten ronken. Uiteraard hou je klanten - collega’s en partners die content verzorgen - op de hoogte van de status en oplossing. Ook het opmaken van rapportages is onderdeel van het werk. Dit is een technisch uitdagende rol, want het platform telt veel verschillende systemen en is behoorlijk complex. Je moet er dus lol in hebben om al die systemen in te duiken en alle afhankelijkheden te spotten. Bovendien willen we graag dat de issues niet nog een keer opduiken.

Wat neem je mee?

Voor de functie van operationeel medewerker met affiniteit IT is het van belang dat je beschikt over de volgende vereisten:
- HBO werk- en denk niveau;
- Affiniteit met IT en systemen;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
- Kennis van Excel, of de bereidheid dit te leren.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt jouw nieuwe werkgever? - Werken bij een snelgroeiende top opdrachtgever; - Salaris tussen de € 2.100 en € 2.200 obv 40 uur; - 40 uur per week beschikbaar; - Leuke tijdelijke baan per begin 2021; - De vakantie toeslag bedraagt 8% per jaar over het feitelijk loon; - 24 vakantiedagen per volledig gewerkt kalenderjaar

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.