Commercieel binnendienst Culemborg

Waar kom jij te werken? Jij komt te werken bij een organistie die al zo`n 30 jaar expert op het gebied van ontwikkeling, toetsing, onderwijs en waardevol leren. Met zo`n 70 medewerkers zijn zij iedere dag bezig om het onderwijs te verbeteren, te inspireren en te prikkelen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij commercieel en administratief onderlegd en ben jij graag de schakel tussen de klantenservice en de accountmanager.

Dan zijn wij per direct op zoek naar jou en ga je aan de slag als medewerker commercieel binnendienst.

Als medewerker commerciële binnendienst ben je binnen klantenservice de brug naar het sales team. Het is dus belangrijk dat je een servicegerichte instelling hebt, maar ook beschikt over commerciële vaardigheden en een goed overzicht kan behouden over je workload. Zo ben je o.a. bezig met de verwerking van bestellingen en relatiebeheer binnen de administratie, maar heb je ook contact met diverse scholen die interesse tonen in de de diverse producten. Daarnaast ondersteun je de accountmanagers o.a. in het beheren van hun agenda en de offertestroom.

Om hun klanten zo goed mogelijk te begeleiden in het werken met onze producten en dienstverlening zijn we per direct op zoek naar een medewerker commerciële binnendienst die minimaal 32 uur per week aan de slag wil binnen de klantenservice in Culemborg.

Wat neem je mee?

In de functie van medewerker commercieel binnendienst is het van belang dat je beschikt over:
- Minimaal een mbo-diploma;
- Affiniteit met het onderwijs;
- Ervaring met MS Office/Excel administratie;
- Per direct minimaal 32 uur beschikbaar.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt jouw nieuwe werkgever? - Een afwisselende en uitdagende fulltime baan; - Ruimte om mee te denken over de processen waarmee je dagelijks werkt; - Een enthousiast team met betrokken, jonge, maar ervaren collega`s; - Vaste werktijden; - Bruto uurloon van €11,50; - Reiskostenvergoeding.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio CULEMBORG

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.