Receptioniste

Een gespecialiseerd aannemersbedrijf, actief op het gebied van grondverbetering.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als receptionist bij deze mooie opdrachtgever kom je het hechte team versterken en ben je het visitekaartje voor onze organisatie in Amsterdam. Je bent representatief en hebt gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Jij zorgt ervoor dat iedere werknemer en gast op kantoor zich welkom en geholpen voelt. Je vindt het geen enkel probleem om gasten te voorzien van koffie of thee en eventueel brochures. Je biedt graag algemene ondersteuning aan alle afdelingen. Kortom een leuke, uitdagende en afwisselende baan!

Werkzaamheden:
- Aannemen en doorverbinden van telefoongesprekken.
- Inkomende facturen registreren (in Navision, een ERP boekhoudsysteem) en verspreiden.
- Verrichten van diverse secretariële ondersteuning zoals het beheren van de mailbox, organiseren van vergaderingen, notuleren en verspreiden van de notulen, registreren van inkomende en uitgaande (aangetekende) post en pakketpost (inclusief koerierszendingen).

- Beheren van het Bedrijfshulpverlening systeem (Itel Alert) en je coördineert bij oefeningen of een daadwerkelijke situatie.

Wat neem je mee?

Vloeiende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
- MBO werk- en denkniveau.
- Goede communicatieve mondelinge vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
- Enige administratieve ervaring.
- Ervaring met MS Office.
- Gastvrij, flexibel, stressbestendig en verantwoordelijk.

De functie wordt bij voorkeur ingevuld met een kandidaat die fulltime beschikbaar is. De werktijden zijn van 08.30 - 17.00 uur. Indien een kandidaat 32 uur wil werken, is dit bespreekbaar. Ook bestaat de mogelijkheid deze functie in te vullen met 2 parttimers, die elkaar qua dagen aanvullen.

Wat wordt er geboden?

Wat hebben wij te bieden? - Een fulltime baan, 32 uur per week mogelijk bij een internationale organisatie (eveneens de mogelijkheid de functie in te vullen met twee parttimers); - Er is een fitnessruimte en een squashbaan waar je gelegenheid van kan maken; - Op vrijdagen zijn er borrels.

Sollicitatieprocedure

Ben jij de representatieve receptioniste die wij zoeken? Wij kunnen niet wachten om digitaal met jou een kop koffie te drinken. Stuur snel je sollicitatie via de solliciteerbutton!

Uren 40.00
Regio AMSTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.