Administratief medewerker

Jij komt te werken bij een papiersnijderij. Het is een familiebedrijf met meer dan 150 jaar ervaring in toegevoegde waarde logistiek en behoort tot de top 100 van Nederlandse logistieke ondernemingen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij een leuke proactieve zelfstandige enthousiaste medewerker(ster) die onze productie administratief wilt versterken. Heb jij een hands on mentaliteit, ben jij accuraat, stressbestendig en niet bang om de telefoon op te pakken? Ben jij een kei in het vlot verwerken van de administratieve taken ter ondersteuning van productie en warehousing?

Dan ga je aan de slag als administratief medewerker(ster) in Utrecht.

In de functie van administratief medewerker(ster) bestaan jouw werkzaamheden uit verwerken van transportdocumenten, palletadministratie, diverse rapportages, orderentry, facturatie naar opdrachtgevers, afhandeling inkomende containers.

Wat neem je mee?

Om de functie van administratief medewerker(ster) succesvol uit te voeren is het van belang dat je beschikt over;
- Minimaal MBO werk- en denkniveau, met bij voorkeur ervaring;
- Analytisch vermogen; doorgronden van processen;
- Een gezonde drive om kennis en ervaring te vergroten;
- Instaat om onafhankelijk, zonder dagelijkse supervisie, te kunnen werken;
- Mondelinge en schriftelijke communicatie kunnen verzorgen in het Nederlands. Beheersing van de Engelse taal is een pre;
- Ervaring met geautomatiseerde systemen, met name TMS/andere ICT pakketten en MS Office;
- Kennis (genomen) van het bedrijfsreglement, HACCP en andere kwaliteitssystemen.

Wat wordt er geboden?

Salaris € 2.000- € 2.500 euro op basis van veertig uur. Het betreft een tijdelijke functie voor een aantal maanden. Per direct voor 3 dagen per week, waarbij in ieder geval de maandag een werkdag is. Je krijgt een afwisselend takenpakket met veel verantwoordelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl .

Uren 24.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.