Medewerker personeelsplanner

Een organisatie die een gedegen koers vaart en stevig in haar schoenen staat. Heel bewust is onze organisatie een stichting. Dit betekent dat we geen winstoogmerk hebben. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang. Wij bieden met 1700 medewerkers op ruim 300 locaties alle vormen van kinderopvang in het midden van Nederland zoals kinderdagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Samen met ouders, scholen en andere betrokkenen bieden wij een veilige omgeving waarin kinderen plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Bij ons zijn kinderen zichzelf.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als medewerker personeelsplanning heb je nauw contact met onze managers en senior pedagogisch medewerkers om openstaande diensten op onze opvanglocaties in te vullen. Wanneer je een verzoek binnenkrijgt voor een openstaande dienst, plan je een oproep- of uitzendkracht in. Je administreert en communiceert dit op de juiste wijze. Ook denk je mee over een efficiënte planning en inzet van oproepkrachten op locaties.

Intern noemen wij deze functie ook wel: beheer oproep. Jij beheert namelijk al het contact met onze oproepkrachten, uitzendbureaus, managers en seniors om zo tot een optimale personeelsplanning te komen.

Wat neem je mee?

Als medewerker personeelsplanning pas je perfect want je:
- hebt MBO/HBO werk- en denkniveau met ervaring op het gebied van plannen en roosteren;
- bent sociaal vaardig en schakelt gemakkelijk met diverse mensen binnen en buiten onze organisatie;
- denkt en puzzelt graag mee om op een efficiënte manier openstaande diensten in te vullen;
- kennis van Excel belangrijk;
- werkt secuur en kan goed overzicht houden;
- bent stressbestendig en goed in prioriteiten stellen;
- kan goed overweg met de diverse online modules die wij gebruiken.

Wat wordt er geboden?

een functie voor 24 uur per week voor drie tot zes maanden. Werkdagen bij voorkeur op woensdag, donderdag en vrijdag, maar evt. andere dagen zijn bespreekbaar. €2.177,- tot € 2.964,- bruto maandsalaris (schaal 6, CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek; een vergoeding voor je reiskosten; jouw ideeën over een nog betere personeelsplanning zijn welkom!

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 24.00
Regio HOUTEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.