Vakantiebaan schoonmaak/catering

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan voor de periode juli/augustus/september 2022? Heb je ervaring met schoonmaakwerkzaamheden? De zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als schoonmaak/catering medewerker.

In deze functie van schoonmaak/catering medewerker bestaan jouw werkzaamheden bureaus en deurklinken afnemen en een aantal keer per dag de toiletten schoonmaken, pantry’s onderhouden op de etages plus lichte huishoudelijke en catering werkzaamheden. Het betreft een vakantiebaan.

De volgende diensten hebben wij alvast beschikbaar; donderdag 14 juli en donderdag 21 juli (dan wordt je ingewerkt en wegwijs gemaakt) van 08.30 - 17.00 uur en woensdag 27 juli en donderdag 28 juli en vrijdag 29 juli. Daarna week 33: 15 t/m 19 augustus en week 34: 22 t/m 26 augustus. Donderdag 1 september en vrijdag 2 september en donderdag 8 september.

Wat neem je mee?

Voor de functie van schoonmaak/catering medewerker is het van belang dat je beschikt over de volgende vereiste: - Je bent dienstverlenend en servicegericht;
- Je bent op zoek naar een vakantiebaan voor de maanden juli/augustus/september;
- Je ervaring hebt met soortgelijke werkzaamheden.

Wat wordt er geboden?

Salaris 11 euro bruto per uur.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 16.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.