Operator koffiemachines

Oprecht en betrokken, ondernemend en vastberaden. Dat is deze opdrachtgever. zij kunnen uw organisatie volledig ontzorgen door het verzorgen van alle eet- en drinkbehoeften van uw gebruikers. Hun richten, in overleg met u, de verschillende ruimtes in met de juiste vendingmachines, die een variatie aanbieden van warme & koude dranken met gezonde, goede en gewoon lekkere tussendoortjes. We luisteren zorgvuldig naar onze klanten en eindgebruikers, zijn altijd op zoek naar het aanbieden van de meest innovatieve producten en diensten.Hun doel is het ontzorgen we hub klanten volledig met persoonlijke ondersteuning en technisch onderhoud. Dit alles bij elkaar maakt hun echt klantgericht en onderscheidend. Zij voelen zich verantwoordelijk om mensen altijd en overal toegang te geven tot producten van hoge kwaliteit. Hun assortimenten is dan ook gevarieerd en zorgvuldig samengesteld. Zij bieden altijd de keuze tussen producten die meer inspelen op gezondheid en producten die meer aansluiten bij genieten. Zij zorgen tevens voor een passende omgeving, met sfeervolle ruimtes waarin we 24/7 onze producten toegankelijk maken. Dat is wat hun drijft We doen dat met een sterke focus op maatwerk en innovatieve oplossingen. Met toewijding en energie. Met zorg en op een sociaal verantwoorde manier. We zoeken daarbij naar duurzame relaties met onze klanten om gezamenlijk structurele vooruitgang te boeken.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een operator koffiemachines voor verschillende locaties in Nederland. Ben jij gast- en klantgericht en heb jij aantoonbare ervaring in een dienstverlenende functie? Lees dan snel verder!Als operator koffiemachines ben jij het visitekaartje van dit bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van de warme drankenautomaten of eventueel ook de snack- en frisautomaten bij je vaste klanten. Dit doe je door het reinigen, bijvullen en onderhouden van de machines, het voorkomen en verhelpen van kleine storingen en het verrichten van administratieve taken. Daarnaast werk je op leuke locaties, hangt er een goede werksfeer en rijd je zelfstandig rond om op alle locaties de automaten te checken.
De dag is begonnen, je bent bij je eerste klant. Allereerst drink je natuurlijk zelf een lekker kopje koffie of thee, voordat je aan je werk begint. Is er nog genoeg koffie, thee, suiker en melk op voorraad? Je zorgt dat de voorraad weer op peil is. Dan kun je beginnen met het verzorgen van de automaten. Een consument wil nog graag een kopje koffie en met jouw klantvriendelijke instelling geef jij hem nog snel een heerlijk kopje, voordat je de automaat gaat verzorgen. Dan krijgt je een melding van een storing aan een andere automaat in het gebouw. Je blijft rustig, rond je werkzaamheden aan de automaat af en gaat daarna meteen je storing verhelpen, je werkplan doorlezen in je PDA, voorraad van de automaten checken, verzorging en schoonmaken van de automaten, storingen verhelpen, gezellig een praatje maken met de consumenten, registreren van je werkzaamheden

Alle automaten goed verzorgd en bijgevuld? Is de klant tevreden? Dan kun je met een voldaan gevoel naar huis!

Wat neem je mee?

In de functie van operator koffiemachines is het van belang dat je beschikt over:
- Rijbewijs en ben je in de mogelijkheid om een VOG aan te vragen?
- Je werkt graag zelfstandig, je bent betrouwbaar en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
- Je bent representatief en hebt een verzorgde uitstraling;
- Je hebt een goede fysieke gesteldheid en weet van aanpakken;
- Je hebt technisch en administratief inzicht op LBO/MBO niveau;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en bent communicatief vaardig.

Wat wordt er geboden?

€ 2.035 bruto per maand op basis van 37,5 uur per week, vaste baan, een eigen route naar verschillende locaties, diverse locaties door het hele land en servicegericht een leuk praatje en lekker werken!

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio SON EN BREUGEL

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.