Schipper binnenvaart

Onze opdrachtgever zetelt in Druten, direct aan de oever van de Waal. De reder is sinds 1922 actief in de binnenvaart en vervoert sinds de oprichting gevaarlijke stoffen, aanvankelijk met name zuren en logen. Tegenwoordig komt een heel palet chemicaliën aan bod. Het transport geschiedt - bij onze opdrachtgever ook al vanaf het begin - met dubbelwandige tankschepen, ter voorkoming van milieurisico's. De huidige vloot bestaat uit ongeveer 40 schepen, wanneer nodig uitgebreid met charters. Onze opdrachtgever is koploper op het gebied van veiligheid, en dat is niet slechts op grond van wettelijke eisen voor transport van gevaarlijke stoffen over water (de ADNR*). De reder is sinds '92 ISO 9001 en sinds '96 ISO 14001 gecertificeerd en is daar terecht trots op. Veilig werken zit in het bloed; het is met de paplepel ingegoten. Ongevallen en milieuschade moeten te allen tijde worden voorkomen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als schipper binnenvaart is het belangrijk dat je ervaring hebt als leidinggevende in de tankervaart en dat je zelfstandig en verantwoordelijke beslissingen kan nemen. Zorgvuldigheid is een belangrijk onderdeel van deze baan. Je bent week op week af bezig met het vervoeren van verschillende ladingen van A naar B. Ook werk je samen met de bevrachter en kantoor en zorg je voor een plezierige en succesvolle werkomgeving. Verder ben je verantwoordelijk voor alle aspecten omtrent het laden en lossen.

Wat neem je mee?

- Grootvaarbewijs A/B
- Marifonie en radar
- ADN
- Ruime tanker ervaring

Wat wordt er geboden?

- Marktconform salaris - Een prettige werksfeer - Een flexibel werkrooster - Week op week af systeem, op de dinsdag aflossen

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 0655489088 of mail ons via nautique@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 84.00
Regio DRUTEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.