Medewerker facilitair HBO

Ze zijn er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Werken vanuit christelijke oogpunt. Bieden hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 6000 professionals en 12.000 vrijwilligers klaar voor 75.000 mensen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij graag de spin in het web als het gaat om facilitaire processen en heb je affiniteit met ICT? Ben jij klantvriendelijkheid en representativiteit? Heb jij tact, inlevingsvermogen inzake de samenwerking met collega’s? Ben jij oplettendheid en nauwkeurigheid: zijn vereist bij het correct verwerken van gegevens en informatie? Ben jij integriteit en betrouwbaarheid in verband met het werken met vertrouwelijke informatie? Hen jij een positieve christelijke levensovertuiging hebben en het kunnen onderschrijven van de doelstelling? Dan ga je aan de slag als medewerker facilitair.

Help ons dan om een professionaliseringsslag te maken en onze hulpverleners te ondersteunen in hun werk!

Je werkt vooral vanuit het bedrijfsbureau in Utrecht (soms thuis en soms op andere locaties in het land). Je begint de dag met een bakje koffie/thee en bekijkt welke emails je hebt ontvangen en welke facilitaire meldingen er staan in het TOPdesk systeem. Elke dag zijn er andere werkzaamheden die je kunt oppakken, waarbij je vooral aansturing geeft aan facilitaire zaken die geregeld moeten worden.

Het facilitaire team van Jeugdbescherming en Reclassering bestaat uit 4 personen, onderverdeeld in de functies van manager, projectleider en 2 facilitair medewerkers waarvan jij er wellicht 1 wordt. Samen met dit team werk je voor alle +- 15 locaties van LJ&R in Nederland waar onze Jeugdbeschermers of Reclasseringswerkers hun kantoor hebben.

Er is lokaal expertise aanwezig op het gebied van techniek en ICT en we hebben de beschikking over een landelijk expertisecentrum Vastgoed en Facilitair van het Leger des Heils. Je werkt zelfstandig en hebt wekelijks functioneel/operationeel overleg met de facilitair manager. Een facilitair medewerker bij LJ&R houdt zich bezig met de coördinatie en uitvoering van o.a. servicedesk (Topdesk): Registratie, administratie en oplossen van ad-hoc meldingen locaties LJ&R, onderhoud van gebouwen LJ&R: operationele activiteiten in een jaarlijkse cyclus, veiligheid van gebouwen, medewerkers en cliënten, contractbeheer van gebouwen en leveranciers, ICT: aanvragen nieuwe werkplekken, telefonie en uitleveren of innemen hardware voor nieuwe medewerkers of ter reparatie, projecten: zoals het coördineren van (interne) verhuizingen of verbouwingen of implementatie telefonie of ICT projecten
Communicatie: met de overige locaties van LJ&R m.b.t. meldingen of contracten en leveranciers, managers en medewerkers
Facturen: je controleert binnengekomen facturen m.b.t. de gedane bestelling en de geleverde goederen/diensten.

Wat neem je mee?

Voor de functie van medewerker facilitair is het van belang dat je beschikt over:
- HBO diploma Facilitair of aanverwant;
- Minimaal 3 jaar ervaring met facilitaire ondersteuning;
- Affiniteit en ervaring met ICT ondersteuning;
- Ervaring met Topdesk is een pre;
- Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het vragen en geven van concrete informatie.

Wat wordt er geboden?

Salaris conform CAO € 2.501 € 3.494,- bruto bij een 36-urige week. Het salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd. Aanstelling is 32/36 uur per week voor 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Goede voorzieningen voor medewerkers, o.a. collectieve zorgverzekeringen, het fietsplan en een fiscale regeling. De functie kan op tijdelijke basis worden ingevuld.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio UTRECHT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.