Allround administratief medewerker

Jij komt te werken bij de grootste onafhankelijke specialist in Nederland en België in software testen en marktleider op het gebied van testopleidingen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij op zoek naar een leuke allround administratieve functie waarbij je een duizendpoot én een spin in het web bent? Ben jij een zorgzaam type die niet alleen blij wordt van een strakke administratie maar ook werk ziet liggen zoals bijvoorbeeld voordat je naar huis gaat even de afwasmachine aanzet of als je ziet dat iemand het laatste papier pakt deze direct bijvult? Dan ga jij aan de slag als allround administratief medewerker in Amersfoort.

Als allround administratief medewerker bestaan jouw werkzaamheden uit een verscheidenheid aan administratieve taken zoals bijvoorbeeld de maandelijkse urengoedkeuring van de gewerkte uren van de medewerkers en debiteurenbeheer en HR ondersteuning. Daarnaast doe je de telefoonafhandeling en verleen je van hand- en spandiensten aan jouw directe collega’s.

Wat neem je mee?

Voor de functie van allround administratief medewerker is het van belang dat je beschikt over de volgende vereiste:
- Proactief type die werk ziet liggen;
- Geen probleem heeft met ad hoc dingen oppakken;
- Goed prioriteiten kan stellen binnen de werkzaamheden;
- Ervaring met office pakket;
- Ervaring met Exact is een pré, ruime administratieve ervaring is een must;
- Per direct beschikbaar voor 36-40 uur in de week (beschikbaarheid op woensdag en vrijdag is een must).

Wat wordt er geboden?

Het betreft een functie voor 36/40 uur in de week, het salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring, in eerste instantie op uitzendbasis en bij goed functioneren in dienst bij de opdrachtgever.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio AMERSFOORT

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.