Allround magazijnmedewerker

Al bijna 60 jaar in Nederland en delen van West Europa actief als groothandel van Aziatische producten, voornamelijk foodproducten. Het betreft is een familiebedrijf dat bestaat uit klein hecht team met een informele werksfeer.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is, heb jij ervaring in een logistieke omgeving? Ben jij klantgerichtheid en klantvriendelijkheid en lever jij graag nèt dat beetje extra service? Dan zijn wij op zoek naar jou en ga je aan de slag als allround magazijnmedewerker in Soesterberg.

In de functie van allround magazijnmedewerker bestaan jouw taken uit in het magazijn goederen in ontvangst nemen, orders picken, magazijn opruimen etc,. De afdeling bestaat uit een droog magazijn en een vriesmagazijn. Er wordt gebruik gemaakt van heftrucks, pompwagens en de reachtruck. Tevens kan het zijn dat je wordt ingezet als chauffeur van 1 van onze bestelbussen om de goederen te leveren bij de klant. Als chauffeur ben je een visitekaartje van het bedrijf. Representatief, communicatief vaardig en servicegericht zijn is dus erg belangrijk in deze functie.

De logistieke afdeling bestaat uit een droog magazijn en een vriesmagazijn, waar gebruik wordt gemaakt van heftrucks, pompwagens en de reachtruck. Certificaat is dan ook een pre!

Wat neem je mee?

Voor de functie van allround magazijnmedewerker is het van belang dat je beschikt over:
- Je hebt rijbewijs B, certificaat heftruck en reachtruck is een pre;
- Je bent flexibel en houdt van aanpakken;
- Je kan zelfstandig werken;
- Je voelt je verantwoordelijk voor jouw werkzaamheden;
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
- Je vindt het leuk om contact met klanten te hebben;
- Je snapt dat jouw servicegerichte en vriendelijke houding essentieel is.

Wat wordt er geboden?

Afwisselend werk, geen dag is hetzelfde; een leuk enthousiast team; een functie (32-40 uur ) met uitzicht op een vast contract; salaris: € 1.900,00 - € 2.400,00 per maand.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio SOESTERBERG

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.