Kraanmachinist

Onze klant is opgericht in maart 1997 en kan bogen op een jarenlange ervaring op het gebied van overslag in het Amsterdamse/IJmondgebied met een eigen drijfkraan. Jaarlijks slaat het bedrijf ongeveer 1 miljoen mt over in de droge bulk sector.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als kraanmachinist overslag draag je zorg voor het laden en lossen van binnenvaartschepen en coasters. Om op de kraan te werken moet je geen last hebben van hoogtevrees!
Door de variabele werktijden wordt, van de kraanmachinist een grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid verwacht. Indien de werkzaamheden dit verlangen verricht je tevens bijkomende werkzaamheden op het terrein of in het ruim van het schip.

Wat neem je mee?

- Rijbewijs en eigenvervoer i.v.m. bereikbaarheid van de locatie
- Geen last van hoogtevrees!
- Ervaring in bulk overslag en scheepvaart
- Werken in 2 ploegendiensten en in het weekend
- Machinistenpapieren is een pré
- Technisch inzicht

Wat wordt er geboden?

- Marktconform salaris - Een prettige werksfeer - Je kan werken in twee ploegendiensten: 07.00 - 15.00 uur of van 15.00 - 23.00 uur - Ploegentoeslag en passende overwerk vergoeding - Kilometer vergoeding

Sollicitatieprocedure

Ben jij de persoon die niet stil kan zitten en graag zijn handen uit de mouwen steekt en spreekt bovenstaande functie je aan en ben je ook nog eens bereidt om een interne opleiding te volgen tot Kraanmachinist? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 0655489088 of mail ons via nautique@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio IJMUIDEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.