Senior pedagogisch medewerker

Met 1900 medewerkers op ruim 350 locaties bieden wij alle vormen van kinderopvang aan. Dit doen wij in samenwerking met ouders, scholen en andere betrokkenen. Wij zijn een stichting die stevig in haar schoenen staat en geen winstoogmerk heeft. Wat we verdienen komt ten goede aan ons primaire proces: het bieden van kwalitatief hoogwaardige professionele kinderopvang waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en vooral veel plezier hebben. Dat maakt ons extra bijzonder!

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als tijdelijk senior pedagogisch medewerker ben je werkzaam op verschillende groepen, maar houd je je ook bezig met het coachen van het team, het vormgeven van de personeelsplanning en het uitvoeren van het pedagogisch beleid. Lekker divers!

Als senior assisteer je de clustermanager bij allerlei zaken en werk je nauw samen met een collega senior pedagogisch medewerker en het team van pedagogisch medewerkers. Jouw werkdagen hebben daardoor een afwisselend en dynamisch karakter. Je leidt kindbesprekingen met het team, geeft ouders rondleidingen en regelt facilitaire zaken die aandacht vragen. Je houdt hierbij goed overzicht en brengt de juiste prioritering aan in je werkzaamheden.

Het betreft een locatie in Houten.

Wat neem je mee?

Voor de functie van tijdelijk senior pedagogisch medewerker is het van belang dat je beschikt over:
- een afgeronde mbo- (niveau 4 werk- en denkniveau is een vereiste) of hbo-opleiding voor de kinderopvang;
- Je bent een voorbeeld voor collega’s en hebt ervaring met het begeleide;
- Inspireren en coachen van collega’s;
- Pedagogische kennis en affiniteit en/of ruime ervaring met het werken met kinderen van 0-12 jaar oud, liefst in de kinderopvang.

Wat wordt er geboden?

Een tijdelijke baan op uitzendbasis voor 24 uur per week; duur ongeveer zes maanden; € 2.435,- tot € 3.221,- bruto maandsalaris (schaal 7 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek; 8,33% vakantietoeslag.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 24.00
Regio HOUTEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.