Servicemonteur

Bij de opdrachtgever creëren zij slimme en duurzame oplossingen om klanten in de voedingsmiddelen, sierplanten en gewassen voor de cosmetische en farmaceutische industrie overal ter wereld te helpen innoveren. Zij zijn al bijna 100 jaar aanwezig in de land- en tuinbouwsector als kassenbouwer en 40 jaar als leverancier van technische systemen. Inmiddels leveren zij aan meer dan 40 landen, hebben we vestigingen in zes landen, ruim 230 collega’s en beschikken over alle benodigde expertises voor het leveren van complete turnkey faciliteiten, maar ook losstaande projecten. Hun uitdaging is het creëren van oplossingen voor de visies van hun klanten. Om zo te helpen de wereld op duurzame en innovatieve wijze te voeden en mooier te maken.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als servicemonteur zorg jij ervoor dat onze klanten een goede service ontvangen. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen en eenvoudige tot complexe installaties te onderhouden. Je gaat naar diverse klanten op verschillende locaties, waar je te maken krijgt met een breed scala aan installaties. Geen dag is dus hetzelfde en je hebt de
mogelijkheid om veel te leren. In de functie van servicemonteur kom je terecht op de afdeling Customer Service, waar
je samen met een enthousiast team van zo’n twaalf personen werkt. Op deze afdeling
staat iedereen voor elkaar klaar en is er altijd wel tijd voor een praatje. Jij helpt onze
huidige klanten wanneer zij een probleem met een van onze installaties ondervinden.
Je bent dus een belangrijke schakel binnen ons bedrijf!

Wat neem je mee?

Wij zoeken een enthousiaste, proactieve kandidaat die verantwoordelijk en betrouwbaar is en klantvriendelijk te werk gaat. Je kan goed zelfstandig werken, maar bent ook graag onderdeel van een team.
Overige functie-eisen:
Opleiding op LBO-/MBO-niveau in de richting van elektro-/energietechniek (of
enige werkervaring hierin)
Kennis van irrigatiesystemen, verwarmingsinstallaties of klimaatsystemen is een
pré
Ervaring met elektrisch lassen is een pré
Bereid om storingsdiensten te draaien
Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands
Rijbewijs B

Wat wordt er geboden?

- Marktconform salaris - Een prettige werksfeer - Kilometer vergoeding - Naast een goed salaris krijg je een extra vergoeding voor de storingsdienst. Je krijgt een bedrijfsbus, laptop en telefoon. Het is mogelijk om opleidingen en cursussen te volgen.

Sollicitatieprocedure

Ben jij de persoon die niet stil kan zitten en graag zijn handen uit de mouwen steekt en spreekt bovenstaande functie je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 0655489088 of mail ons via nautique@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio AALSMEER

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.