Schipper binnenvaart IJmuiden

Waar kom jij te werken? Je komt te werken bij een toonaangevende maritieme afvalverwerkingsbedrijf die een uitgebreid scala aan diensten voor organisaties en mensen in de ARA-regio biedt. Zij anticiperen en nieuwe wetgeving te evalueren, te ontwikkelen en te evalueren milieutechnologieën en onderzoek praktische eisen van de klanten om succesvol en duurzaam maritiem afvalbeheer diensten. Deze expertise stelt ze in staat om perfect op maat van de diensten aan de behoeften en eisen van zowel de havens en scheepvaart industrie te voldoen.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Heb je de gevraagde eisen? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! Je gaat namelijk aan de slag als schipper op bilge boten in IJmuiden en omgeving. Let op het betreft dagdiensten!

Als schipper binnenvaart bestaan jouw werkzaamheden uit de verantwoordelijkheid voor jouw schip. Je vaart maar doet ook de bijbehorende administratie en zorgt voor de veiligheid en onderhoud aan boord. Je werkt in dagdiensten maar kan extra worden opgeroepen in geval van calamiteiten. Het betreft een baan voor lange tijd in een jong dynamisch bedrijf.

Wat neem je mee?

Voor de functie van schipper binnenvaart is het van belang dat je beschikt over de volgende vereiste:
- In bezit van groot vaarbewijs A/B
- Marifoon
- Radar
- ADN-basis
- Woonachtig in IJmuiden of directe omgeving;
- In bezit van eigen vervoer;
- Flexibele werkhouding.

Wat wordt er geboden?

Wat biedt jouw nieuwe werkgever? - Het betreft een baan voor lange tijd in een jong dynamisch bedrijf; - Markt comform salaris; - Onregelmatigheids toeslag; - Reiskostenvergoeding; - Let op het betreft dagdiensten;

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 233 11 44 of mail ons via nautique@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 40.00
Regio IJMUIDEN

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.