Medewerker KCC Amsterdam

Er werken 250 vakspecialisten verdeeld over verschillende vestigingen door heel Nederland. Hierdoor bieden wij onze opdrachtgevers een landelijke dekking. Vakmanschap, goede service en heldere werkafspraken zijn de basis voor onze aanpak. Dat zit in onze genen en zie je terug in onze aanpak en werkzaamheden. Werken bij de opdrachtgever betekent dat je deel uitmaakt van een hecht team in een open organisatie met korte lijnen. Onze opdrachtgevers zitten verspreid door het land en variëren van woningcorporaties tot zorginstellingen, onderwijsinstellingen, verzekeraars, retailers, professionele vastgoedeigenaren, Verenigingen van Eigenaren (VvE) en overheidsinstanties. Voor diverse vestigingen zijn we op zoek naar een nieuwe en enthousiaste collega.

Solliciteer

Wie zoeken we?

Als medewerker klantcontact centrum behandel je alle binnenkomende telefoontjes en zet je de gewenste acties uit. Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van kleine onderhoudswerkzaamheden bij bewoners die voornamelijk uitgevoerd moeten worden in opdracht van woningbouwverenigingen. De onderhoudswerkzaamheden kunnen heel divers zijn. Van een verstopt riool, een kapot slot tot het herstellen van een binnendeur. Je voorziet bewoners of opdrachtgevers van alle relevante informatie met betrekking tot de ingeplande onderhoudswerkzaamheden zodat alle partijen goed geïnformeerd zijn en blijven. Zorg jij als dat iedereen op een prettige en nette manier te woord wordt gestaan en kan je snel schakelen tussen uiteenlopende casussen? Dan kunnen wij je een leuke en interessante functie bieden waarin geen dag hetzelfde is!

Wat neem je mee?

In de functie van medewerker klantcontact centrum is het van belang dat:
- Je beschikt over minimaal mbo werk- en denkniveau;
- Je bent sociaal vaardig, assertief en proactief;
- Je beschikt over probleemoplossend vermogen;
- Je bent klant- en servicegericht en in staat duidelijke en heldere verwachtingen te scheppen;
- Je beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Engels is een pre;
- Je beschikt over goede organisatorische capaciteiten.

Wat wordt er geboden?

Een passend salaris op basis van leeftijd en ervaring, fulltime of parttimebaan, mogelijkheden tot een vast dienstverband, afwisseling en vrijheid in je werkzaamheden, mogelijkheid tot het volgen van interne trainingen en opleidingen.

Sollicitatieprocedure

Is deze baan jou op het lijf geschreven? Wacht dan niet langer en reageer direct! Dit kan via de sollicitatiebutton 'solliciteer'. Mocht jij meer informatie over deze functie willen, neem dan contact met ons op via 030 - 2 33 11 44 of mail ons via potterstraat@u-bossuitzendbureau.nl.

Uren 32.00
Regio AMSTERDAM

Inschrijving

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
CV-gegevens

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of omschrijving
Nog 900 tekens toegestaan.