Wij zijn U-Boss Uitzendbureau Nautique

U-Boss Uitzendbureau Nautique heeft zich gespecialiseerd in het werven en selecteren van tijdelijk personeel voor de Rijn- en Binnenvaart. Cynthia Barron heeft jarenlange ervaring in de binnenvaart. Zij kent het reilen en zeilen binnen uw branche en met haar kennis gaat zij op zoek naar de beste kandidaat.

U-Boss Uitzendbureau Nautique heeft een vaste pool van gekwalificeerde medewerkers. Wij leveren onder andere stuurlui, maritiem officieren, kapiteins en matrozen. Maar u kunt ons ook bellen voor walpersoneel of technische medewerkers, zoals havenmeesters, brug- en sluiswachters, machinisten en scheepsmonteurs.

Cynthia is uw aanspreekpunt als u op zoek bent naar nautisch personeel. Zij heeft jarenlange ervaring in het bemiddelen van flexwerkers in de binnenvaart en is dus goed op de hoogte van de branche. "Het is een dynamische wereld en geen klant is hetzelfde. Zo vraagt een passagiersschip een heel ander type kandidaat dan een cargoschip" Bovendien zijn zij goed op de hoogte van de wet- en regelgeving in uw sector en weten zij welke documenten en patenten een kandidaat op zak moet hebben. Kortom stel hun gerust een vraag!

U kunt Cynthia bereiken op 06 - 55 48 90 88  of 030 - 2 33 11 44 of via nautique@u-bossuitzendbureau.nl

 

 

Keurmerk van Kwaliteit ABU

 

U-Boss Uitzendbureau Nautique is lid van de branche-organisatie ABU. Een keurmerk van kwaliteit in dienstverlening, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. Als u als bedrijf uitzendkrachten inhuurt, wilt u dat regelen met een kwalitatief goede en betrouwbare uitzendonderneming. Als brancheorganisatie toetst de ABU zijn leden streng op de kwaliteit en de naleving van wet- en regelgeving, zodat u weet dat het ABU-keurmerk van de uitzendorganisatie waarmee u zaken doet, u niet voor verrassingen stelt.

 

Certificering NEN 4400-1

 

U-Boss Uitzendbureau Nautique is NEN 4400-1 gecertificeerd. Deze norm stelt onder andere strenge eisen aan de juistheid en volledigheid van de administratie en afdracht van verschillende belastingen alsmede de vaststelling van de juiste identiteit van de uitzendkracht.